Delad poäng i Kalmarderbyt

Det blev delad poäng när säsongens första riktiga derby i SFL avgjordes.

Under söndagen tog FC Kalmar emot rivalen Kalmar United FK hemma i Kalmar Sportcenter i omgång 7 i SFL. Lagen har tidigare mött varandra i division 1 men detta var första gången respektive nykomling mötte varandra i den högsta ligan.

1155 åskådare bevittnade den historiska mötet där hemmalaget styrde spelet mot ett mer defensivt inriktat United. Efter en mållös första halvlek skulle målskyttet aktiveras efter att Rodriguez gett sitt hemmalag ledningen.

Uniteds stora profil Delashob skulle sedan kvittera och det var också han som gav gästerna ledningen efter att ha gjort mål på straff. Med knappt två minuter kvar kunde Eliassi kvittera för Kalmar, och bägge lagen lämnade hallen med delad poäng.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

FC Kalmar – Kalmar United FK 2-2 (0-0)

Målen, Kalmar: Henrik Rodriguez, Azad Eliassi

Målen, United: Karvan Delashob 2

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img