Guldbröderna dök upp i division 1

I våras tog dem SM-guld med Örebro SK Futsal – nu har dem dykt upp i division 1 Norra Svealand.

Förra säsongen inledde bröderna Slaven och Drazen Novoselac i Dribbla United FK i dvision 1 Västra Götaland där de var en del av ledarstaben men turerna skulle sedan ta dem till Örebro SK Futsal där dem tidigare hade ett SM-silver. Denna gång kom dem till ett ÖSK som var regerande svenska mästare och favoriter till att försvara guldet.

Detta favoritskap höll man efter att ha vunnit grundserien i SFL och gått som tåget genom slutspelet där man återigen stod som SM-vinnare – efter att ha besegrat IFK Göteborg på straffar.

Sedan dess har det varit tyst hos bröderna Novoselac men rätt nyligen dök dem upp i laguppställningen för Sevdah IF som spelar i division 1 Norra Svealand. Då vann Sevdah över Västerås FC med 4-2. I den senaste omgången som spelades i fredags blev det dock förlust mot FC Bosna med 7-3.

Sevdah IF ligger just nu på en fjärdeplats i tabellen.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img