Örebro SK Futsal starkast i derbyt

Örebro SK Futsal är tillbaka som vinnare efter att ha besegrat Örebro FC med x-x hemma i Gamla Idrottshuset.

På måndagskvällen bjöd Svenska Futsalligan på ett Örebroderby mellan de regerande mästarna ÖSK Futsal som tog emot Örebro FC. Detta var den andra derbymatchen på lika många dagar i den aktuella spelomgången, och det var två lag som letade efter formen när matchen drogs igång.

Åskådarna som hade tagit sig till Gamla idrottshuset fick bevittna en ljummen derbymatch där hemmalaget inte hade några större bekymmer med att vinna. Dem gick upp i en 6-0-lednng och trots några reduceringar så mäktade gästerna inte med att komma ikapp. Siffrorna rinner istället iväg till slutresultatet 8-3 till ÖSK:s favör.

I och med detta så landar ÖSK Futsal på nio poäng i tabellen. Örebro FC har fortfarande sex inspelade poäng.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

Örebro SK Futsal – Örebro FC 8-3 (3-0)

Målen, ÖSK: Ayoub Abassi 2, Miran Abdulrahman, Leonardo Mieli 3, Sergio Morales

Målen, ÖFC: Sahal Hussein, Etiandro Galvin Barreto, Senad Berisha

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img