Ektorp jagar ny seger i Division 1 – ställs mot Borås City som vill hitta rätt igen

Det ena laget vill fortsätta att vinna och det andra laget vill hitta tillbaka till rätt ruta – ikväll möts dem i Division 1.

På lördagskvällen bjuder Division 1 Östra Götaland på ett hett toppmöte i Åby Arena utanför Norrköping. Ektorp FK som har en svit på tre raka segrar ställs mot ett revanschsuget Borås City FC som föll snöpligt mot Assyriska FC i föregående omgång.

Borås City ledde serien inför föregående omgång men blev omsprungna av Linköping Futsal SK som nu leder serien på 13 poäng. Borås ligger just nu trea i tabellen på 12 poäng, samma poäng som Ektorp men det sistnämnda laget har bättre målskillnad.

Det är också Ektorp som toppar skytteligan genom Paul Chamoun som har mäktat med 12 mål. Bakom honom så skuggar Ahmed Baker i Borås City som har gjort 9 mål vilket kryddar toppmötet med en fin duell.

Denna match är en nyckelmatch för bägge lagen då seger skulle ge det vinnande laget en tillfällig serieledning vilket skulle sätta press på de nuvarande serieledarna Linköping inför deras match på söndag men också inför den 7:e och sista omgången innan serien vänder.

Matchfakta

Division 1 Östra Götaland

Omgång 6

Ektorp FK – Borås City FC

Avspark: 18.00 ikväll

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img