Sverige föll dubbelt mot Marocko i Alingsås

Två matcher och två förluster – landslaget lämnar Alingsås erfarenheter rikare.

Det svenska herrlandslaget har nyligen haft samling i västgötska Alingsås där en dubbellandskamp mot Marocko stod på schemat. Marocko har tidigare under under hösten mött Danmark som de besegrade med 8-0. Laget som Marocko ställde upp med nu var med deras mått ett b-betonat lag men det skulle inte vara några bekymmer för det Nordafrikanska landslaget.

I det första mötet ledde Sverige med 2-0 men Marocko vände matchen och vann med tennissiffror. I returmötet ledde Sverige med 3-0 men även denna gång skulle gästerna stå för en vändning och vinna med 7-4. Förutom nederlaget så fick Petrit Zhubi syna det röda kortet.

Senaste gången Sverige vann en match var 17 Juni då dem besegrade San Marino med 9-1.

Matchfakta

Landskamp 1

Sverige – Marocko 2-6 (2-2)

Målen, Sverige: Donat Gashi

Landskamp 2

Sverige – Marocko 4-7 (3-1)

Målen, Sverige: Fredrik Söderqvist, Hampus Furublad, Petrit Zhubi

Utvisning, Sverige: Petrit zhubi

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img