Förre Hammarbyspelaren återvänder till SFL

Han var en del av Hammarby IF:s framgångsvåg som resulterade i ett silver och två SM-guld – nu är han tillbaka i SFL med konkurrenten.

Norrköping FK som just nu ligger på en sjätteplats i tabellen hade inför säsongen värvat in en del rutin när man rekryterade Özgur Yasar, Fredrik Notice och Arsalan Ashtari som tidigare spelade i Hammarby IF.

Nu står det klart att ännu en före detta Hammarbyspelare ansluter till Norrköping. Spelaren det handlar om är Michel Basberber som de senaste säsongerna har representerat Futsal Club Bosna i Division 1 Norra Svealand. I fredags debuterade han för Norrköping när de tog emot FC real Internacional som de besegrade med 6-4.

Senaste gången Michel Basberber stod med i en laguppställning i SFL var säsongen 21/22 i omgång 3 då Hammarby spelade 1-1 mot Borås AIK hemma i Eriksdalshallen. Efter detta har det blivit spel i både Söder Futsal och ovannämnda FC Bosna.

Foto: Krister Melin

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img