Vinna eller försvinna för Söder Futsal i SFL-kvalet

Vinna eller försvinna! Det är detta som gäller för Söder Futsal när de tar emot Linköping Futsal SK i SFL-kvalet senare idag.

Föregående helg drog kvalet till Svenska Futsalligan igång där Lund FC tog ett kliv mot avancemang när de besegrade Söder Futsal med 2-1 hemma i Skåne. För Söder så får man möjlighet att ta revansch samt ge sig själva en knuff i rätt riktning i jakten på SFL-platsen.

Motståndare är förhandsfavoriten Linköping Futsal SK som går in i kvalet med SFL-rutin som Ilhan Pepeljak och Azad Eliassy.

Förutsättningarna inför dagens match är att om Linköping Futsal SK besegrar Söder Futsal så är dem och Lund FC klara för Svenska Futsalligan nästa säsong. Skulle Söder Futsal däremot vinna med minst två mål så blir dem det första laget som har säkrat avancemang till SFL.

Om Söder bara vinner med uddamålet så finns chansen fortfarande till avancemang men då får de vänta in resultatet från slutomgången mellan Linköping och Lund som är nästa helg för att se hur deras öde blir.

Matchen mellan Söder Futsal och Linköping Futsal SK spelas klockan 17.00 i Skärholmshallen idag.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img