Uddevalla Futsal Club vann SFL:s grundserie

Uddevalla FC var inför säsongen förhandsfavoriter till SM-guldet och nu har dem svarat upp med att vinna grundserien i Svenska Futsalligan.

Det var hemma i Agnebergshallen inför 1022 åskådare som seriesegern hade säkrats. Motståndaren var tabelltrean Hammarby IF som liksom Uddevalla hade en del att spela för vilket resultat inledningsvis vittnade om.

MISSA INTE: Smålänningarna lämnar SFL

Bägge lagen gick till paus med ett likaläge men under den andra halvleken kunde Uddevalla gå ifrån och vinna med 4-1, vilket innebär serieseger samt att dem får välja motstånd i slutspelet först av alla. Hammarby slutar i sin tur på en tredjeplats.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

Uddevalla FC – Hammarby IF 4-1 (1-1)

Målen, Uddevalla: Hampus Furublad 2, Fredrik Söderqvist, Donat Gashi

Målen, Hammarby: Sayyed Mossavi

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img