Vill du bli skribent på Futsalmagasinet?

Foto: Bildbyrån

Vill du vara med och sprida futsalen i Sverige? Futsalmagasinet söker nu personer som brinner för futsal och som även har förmågan att förmedla nyheter via skrift.

Att bli skribent på Futsalmagasinet innebär inga måsten. Det finns ingen som bestämmer hur mycket eller hur lite du ska skriva. Men en regelbunden uppdatering är ett önskemål för bästa kvalitet.

Futsalmagasinet söker dig som har en bra förmåga att uttrycka dig skriftligt, och är redo att ge svensk futsal den mediabevakning den är värd. Futsal växer för var dag som går, och det vill vi inte missa.

Som skribent kan du exempelvis tilldelas ett visst område. Det kan vara ett område du själv känner att du är expert på, eller helt enkelt vill bli riktigt kunnig på. Det väljer du helt själv. Men självklart är en mångsidig skribent önskvärt.

Vad får man ut av att bli skribent hos Futsalmagasinet?

I dagsläget finns det inte någon möjlighet till ekonomisk ersättning, då sidan enbart drivs av engagerade futsalälskare. Vi vill göra allt vi kan för att få futsalen att lyfta ännu mer, och fortsätta i andan som Sveriges största nyhetssida för futsal. Skulle du utvecklas till att bli en pålitlig skribent kan möjligheten till ersättning diskuteras.

Förutom en väldigt fin chans till att vara delaktig i det här, så får du även ut det här:

  • Du utvecklar ditt skrivande
  • Du blir en av väldigt få futsalexperter i landet
  • En bra erfarenhet till ditt CV
  • Ett mycket större kontaktnät
  • Chans till pressackreditering till bland annat SFL
  • Du blir en del av ett väldigt engagerat team

Intresserad? Skicka ett mejl med lite uppgifter om dig själv till info@futsalmagasinet.se.