Asp: ”Det är dags för oss att ta nästa kliv”

Under onsdagskvällen spelas den första matchen för IFK Göteborg i den första rundan av Europa-spelet.

För göteborgarnas del väntar Kaiserebersdorf, laget som även står som arrangörer för grupp E. Den första rundan är uppdelade i åtta stycken gruppspel, där ettan sedan går vidare till Main Round. Där väntar 16 förkvalificerade lag.

Blåvitt har spelat den första rundan två gånger tidigare, men båda gångerna har det också tagit slut där.

– Vår målsättning är att vinna gruppen och ta oss vidare. Vi ser det som en rimlig målsättning. Det här är tredje gången vi spelar den här rundan i Europa-spelet, och det är dags att ta nästa kliv. Sedan har vi ju som sagt inte bättre koll på våra motstånd än det vi sett på Youtube, säger lagkaptenen Nicklas Asp till Svensk Fotbolls hemsida.

– Men det känns ändå som en ganska överkomlig grupp, och jag tror ändå vi fick en bra lottning och har därmed bra möjligheter att ta oss vidare.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img