Solberg laddad inför drabbningen: ”Vi ska göra allt vi kan”

Snart smäller det. Under onsdagskvällen är det dags för IFK Göteborg Futsal att sparka igång matchen mot FK Nikars Riga i Main Round.

Övriga lag i gruppen är Hamburg Panthers och FC Grans Pro Varna.

Men klockan 17.00 är det dags, vilket också är öppningsmatchen i gruppen. Futsalmagasinet fick några ord med lagets målvakt, Christopher Solberg, några timmar i från avspark. Han ser fram emot kvällens drabbning.

– Det ska bli riktigt roligt och inspirerande att möta så bra europeiskt motstånd, säger han.

Vad tror du om era chanser i matchen?

– Nikars Riga var rankade som tionde lag inför turneringen så jag tror det blir en riktigt tuff match. Har inte sett så mycket av dem ännu, så det är svårt att veta hur bra de är. Men vi ska göra allt vi kan för att störa dem.

IFK Göteborg har varit igång ett tag med träningen, men till den här rundan får de några friska tillskott jämfört med Preliminary Round.

– Formen känns absolut bra. Lagmässigt är det svårt att säga var vi står. Nu har vi även fått in två stycken nya spelare i Dan Mönell och Morten Ravlo, men som inte hunnit träna så mycket med laget, säger Solberg och fortsätter:

– Men vi ber inte om ursäkt för att vi har tagit oss hit och vi går självklart för avancemang även om det kommer bli tufft.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img