Bekräftat: Örebro signar bolltrygg keeper

Örebro Futsal Club signar ännu en spelare. 23-åriga målvakten Dildar Caliskan är klar för SFL-klubben och är en av sju förstärkningar denna säsongen.

 Vi är supernöjda med värvningen och nu har vi två bra målvakter som får konkurrera. Det som utmärker Dildar som målvakt är framför allt skallen, fötterna och hans snabba igångsättningar, säger ÖFC på sin hemsida.

Keepern kommer senast från Bosna där han spelat framgångsrikt mellan stolparna.

– Jag känner att ÖFC verkligen vill göra en extra satsning i år och har värvat riktigt bra. Jag vill prova spel på elitnivå och för mig finns det bara ett lag i stan. Klubbens mål är att ta sig till slutspel och jag vet att mina lagkamrater är lika taggade som mig för att nå målet, säger Didlar själv.

Jag skulle väll säga att det är mina fötter som skiljer sig från andra målvakter, att jag kan vara delaktig i spelet som en extra libero, berättar han för futsalmagasinet.

Om förstespaden konkurrerar han främst med Nahir Malki, men vem som får stå i premiären återstår att se.

Det gäller att träna hårt och sen får vi se vem som tränaren väljer att spela.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img