Här är Tjeckiens trupp till dubbellandskampen

1

Till helgen är det dags för det svenska futsallandslaget att göra sina första matcher för säsongen. Tjeckien väntar i två stycken landskamper – en på lördagen och en på söndagen. De bägge matcherna kommer att sändas i TV4 Sport.

Sveriges trupp till matcherna är sedan ett tag känd, men nu har också tjeckernas trupp kommit.

Här är spelarna som ska möta Sverige i Umeå och Skellefteå:

Målvakter:
Libor Gerčák (Nejzbach Vysoké Mýto)
Ondřej Vahala (Slavia Praha)

Utespelare:
David Cupák (Helas Brno)
David Drozd (ERA-PACK Chrudim)
Michal Holý (Interobal Plzeň)
Jiří Novotný (Slavia Praha)
Lukáš Rešetár (ERA-PACK Chrudim)
Matěj Slováček (ERA-PACK Chrudim)
Michal Belej (Benago Zruč n/S.)
Michal Kovács (Benago Zruč n/S.)
Michal Seidler (Rába ETO Gyor)
Pavel Drozd (ERA-PACK Chrudim)
Radim Záruba (ERA-PACK Chrudim)
Tomáš Koudelka (ERA-PACK Chrudim)

1 KOMMENTAR

  1. […] Till helgen är det dags för det svenska futsallandslaget att göra sina första matcher för säsongen. Tjeckien väntar i två stycken landskamper – en på lördagen och en på söndagen. De bägge matcherna kommer att sändas i TV4 Sport. Sveriges trupp till matcherna är sedan ett tag känd, men nu har också tjeckernas trupp kommit. Här är spelarna som ska möta Sverige i Umeå och Skellefteå: Målvakter: Libor Gerčák (Nejzbach Vysoké Mýto) Ondřej Vahala (Slavia Praha) Utespelare: David Cupák (Helas Brno) David Drozd (ERA-PACK Chrudim) Michal Holý (Interobal Plzeň) Jiří Novotný (Slavia Praha) Lukáš Rešetár (ERA-PACK Chrudim) Matěj Slováček (ERA-PACK… Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: Här är Tjeckiens trupp till dubbellandskampen. […]

Det går inte att kommentera på denna artikel.