Klart: Han går till Örebro SK: ”Velat ha honom länge”

2

Futsalmagasinet skrev nyligen om Kerar Al-Hamed, vars säsong förstörs av en skada han nyligen drog på sig.

Strax därefter rapporterades det om en tänkbar ersättare för Al-Hamed i ÖSK-tröjan. BK Forwards Erik Björndahl pekades ut, och under torsdagen blev det också helt klart.

Björndahl spelade senast i SFL för rivalen Örebro FC.

– Erik har vi länge velat haft och nu är det äntligen klart. Han är en spelartyp som passar in på det spelsätt vi vill utveckla. Känns skönt att ha honom i truppen, säger tränaren Leif Järnkvist till klubbens hemsida.

Han kommer att bära tröja nummer åtta.

– Vem i Örebro känner inte till Erik Björndahl? Legenden har kritat på för svartvitt och vi får hit en karaktärsspelare. Blir väldigt viktig denna säsong, sammanfattar sportchefen David de Fataki.

2 KOMMENTARER

  1. […] Futsalmagasinet skrev nyligen om Kerar Al-Hamed, vars säsong förstörs av en skada han nyligen drog på sig. Strax därefter rapporterades det om en tänkbar ersättare för Al-Hamed i ÖSK-tröjan. BK Forwards Erik Björndahl pekades ut, och under torsdagen blev det också helt klart. Björndahl spelade senast i SFL för rivalen Örebro FC. – Erik har vi länge velat haft och nu är det äntligen klart. Han är en spelartyp som passar in på det spelsätt vi vill utveckla. Känns skönt att ha honom i truppen, säger tränaren Leif Järnkvist till klubbens hemsida. Han kommer att bära tröja nummer åtta. –… Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: Klart: Han går till Örebro SK: ”Velat ha honom länge”. […]

Det går inte att kommentera på denna artikel.