Skoftebyns IF förlänger med nyckelspelare

Skoftebyns IF har den senaste tiden lyckats förlänga med flera tongivande spelare, bland annat Carl Lext, Krister Andersson och Fredrik Sundström, nu kommer nästa spelare som väljer att fortsätta i SIF. 

Under fredagen blev det officiellt att Agon Beqiri med meriter från landslaget, förlänger med Skoftebyns IF.

– Agon kom från Uddevalla förra året. Eftersom han hade landslagserfarenhet och var en lokalt känd spelare kom han med stora förväntningar. Han infriade dem alla och blev vald till vår bästa spelare förra året. Förra året var han med och kvalspelade med landslaget och gjorde det riktigt bra, skriver SFL-klubben på sin Facebook-sida och fortsätter:

– Agon är inte bara en bra spelare, han är även en väldigt viktig pjäs i vår grupp med mycket erfarenhet och taktiskt kunnande.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img