Kvintett förlänger med Linköping

1

KFUM Linköping har de senaste dagarna presenterat nyförvärven Anton Lundqvist, Blend Ali och Ilhan Pepeljak.

Nu har KFUM förlängt med fem spelare, och det handlar om Shaban Jusufi, Sargon Boules, Amanjoz Baqay, Azad Eliassy och Mariwan Suleimani. Detta uppger SFL-klubben på sin Facebook-sida.

1 KOMMENTAR

  1. […] KFUM Linköping har de senaste dagarna presenterat nyförvärven Anton Lundqvist, Blend Ali och Ilhan Pepeljak. Nu har KFUM förlängt med fem spelare, och det handlar om Shaban Jusufi, Sargon Boules, Amanjoz Baqay, Azad Eliassy och Mariwan Suleimani. Detta uppger SFL-klubben på sin Facebook-sida. Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: Kvintett förlänger med Linköping. […]

Det går inte att kommentera på denna artikel.