Klart: Norge-proffset till SFL-klubb

Nacka Junior får en tidig julklapp så här dan före dopparedan. Norska fotbollsproffset Ardijon Berbatovci är klar för klubben.

Han fanns redan med i söndagens segermatch mot Falcao, ett derby som slutade 5-3 till Nacka. Berbatovci gjorde en del av tryck på Stockholms-publiken , med flera vassa målchanser, som dock inte resulterade i några kassar. Trotts den mittback han är i fotboll, så var det offensivt han glänste mest, och kommer kanske så göra under de resterande matcherna i serien.

– Han är en snabb och kraftfull försvarare som har sina främsta styrkor inom det taktiska och försvarsspelet. Men om det är något som imponerade på tränarduon när han kom ner till Järla Sporthall för första gången, så var det hans beslutsfattande.
”Ardi” besitter även ett skott som är sällsynt i SFL, skriver Nacka på sin hemsida

Han har spelat för Kvik Halden i två säsonger men är nu tillbaka i Sverige för nya utmaningar i sin karriär.

LÄS ÄVEN: Futsalmagsinet har nu en podd, in och lyssna på ”Stolpe In”

 

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img