Var inte ett stolpskott, lyssna på vår nystartade podd Stolpe In!

Snön ligger vit på taken, endast Stolpe In kan hålla dig vaken!

Det är snart jul och det kändes som futsalfansen hade varit snälla så vi ville från Futsalmagasinets sida bjuda på något lite extra. Detta mynnade ut i idén om Stolpe In, en podd om futsal för så väl den inbitne supporten till nybörjaren.

I första avsnittet gästas jag av skribenterna Tobias Coster, Krister Melin och nyförvärvet Mathias Etéus. Vi snackar hur det gått i SFL, vilka som kommer vinna, Silly Season och delar dessutom ut var sin julklapp!

Detta var ett första pilotavsnitt så vi vill på förhand ursäkta oss för att ljudet är lite svajigt ibland, detta skall vi försöka att bli bättre på. Har ni synpunkter är ni välkomna att maila till mig, [email protected]

Skulle ni vilja att vi skall fortsätta med podden får ni gärna höra av er, så väl som om ni undrar något eller vill att vi skall prata om något speciellt.

Hjärtligt välkomna att lyssna på podden Stolpe In!

LÄS ÄVEN: Premiär för Etéus hörna!

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img