Rykte: Skövde United lägger ner?

Nykomlingen Skövde United FC inledde SFL-säsongen med en fin seger mot Torslanda IK. Efter drömstarten så har det gått desto tyngre för Skövde och efter halva serien ligger laget på nedflyttning.

Efter dem mindre lyckade insatserna så har det florerat ett rykte om att det här kan bli nykomlingens sista säsong som förening. Futsalmagasinets Krister Melin kommenterade ryktet på podden Stolpe In, med följande ord:

– Det vore tråkigt om de la ner det. Skövde som stad har en historia när det kommer till futsal, Skövde AIK som vann fyra SM-guld i futsal och ett i five a side året innan. Dem har gjort fina insatser i Uefa Futsal Cup, säger Krister och fortsätter:

– Den första säsongen av SFL hade vi IFK Skövde som tyvärr la ner sin futsalverksamhet, och det var därför Skövde United bildades där Charbel Abraham var en del av klubben till en början.

– Jag hoppas att de inte lägger ner. I så fall. Vad händer med bröderna Abraham? Om verksamheten läggs ner, byter dem klubb? Eller satsar de helt på fotbollen? Blir dem uttagen till landslaget ändå utan att prestera något på planen? Frågorna är många, avslutar han.

– Men svaren är få, lägger Mathias Etéus till.

Skövde United FC och Sargon Abraham har dementerat uppgifterna om att klubben skulle läggas ner. Vi hoppas att Sargon och hans lagkamrater kommer tillbaka starkare än någonsin på planen.

LÄS ÄVEN: Går Asp till Bajen?

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img