Landslagskaptenen till Bajen?

Kommer den blåvita tröjan att bytas ut mot den grönvita? Den frågan har många ställt sig dem senaste dagarna.

Allt började med att futsalpodden gick ut med att IFK Göteborg- och landslagsspelaren Nicklas Asp tränar med division 1-laget Hammarby IF. Sen dess har folk ställt sig frågan om Asp ska hjälpa Bajen upp i SFL?

Under första avsnittet av podden Stolpe In spekulerar Tobias Granberg med gäster angående Nicklas Asp och övrig Silly season. Detta hade förra kollegan Mathias Etéus att säga om ryktet:

– Som jag sa förut så pratade jag med Nicklas lite igår, träffade honom på stan i Göteborg och berättade om det här ryktet med Hammarby, och han sa att han jobbar där uppe på veckorna och testade för att hålla igång för han missar träningar med Göteborg. Han var inte alls imponerad och känner inte för att spela där, säger Mathias Etéus till podden.

LÄS ÄVEN: Utlandsproffs klar för Nacka Juniors

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img