Örebro försvarade tredje raka titeln

På annandagen spelades Global Care Futsal Cup i Laxå med tretton herrlag som krigade om 15.000 kronor i vinstpengar. Örebro FC såg till att vinna turneringen, för tredje året i rad.

Efter tre raka segrar i gruppspelet, med bland annat seger över Örebro SK Söder med 4-0, så var man illa ute redan i kvartsfinal. Hidingsta IKs andralag höll emot SFL-laget och matchen fick avgöras i sudden death, där ÖFC gick segrande med 2-1.

I finalen besegrades FK Bosna med 2-0 och Örebro kunde därmed försvara sin titel i Laxås fina futsal Cup.

Även om vi på pappret ska vara det bästa laget så ska laget ändå göra jobbet i varje match, vilket inte är helt enkelt varje gång. Därför kan vi säga grattis till oss själva. Noterbart är att dagens keeper stod för tre baljor framåt. Stort grattis till dessa killar som gjorde det, skriver klubbens General manager, Ronny Pettersson, på deras hemsida.

LÄS ÄVEN: SFL Norra saknar vinnarskallar, enligt experterna

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img