Publiken viktig pusselbit för Torslanda

Tre poäng ovanför kvalplats finner vi Torslanda IK i SFL södra, en plats man inte är nöjda med. Desto nöjdare är man däremot med publiksnittet denna säsong, som ligger på över 400 personer per hemmamatch, enligt klubbens hemsida.

Otroligt roligt och viktigt att publiken i Torslanda har hittat till hallen, skriver Torslandas Mikael Johansson på lagets hemsida.

Vad som inte är lika bra, är tabell-läget. Något som kan påverkats av skadeläget som gör att tränaren Fredrik Augustin inte haft möjlighet att ha kontinuitet i sina fyror.

Det blir väldigt svårt att spela ihop sig, om man inte har tillgång till samma lag. Värt att poängtera är att skadorna har uppstått i fotbollsspel och inte futsal. 3 segrar på 7 matcher är så klart inte godkänt men resultaten ljuger en hel del sätt till spelet, Skoftebyn, IFK Göteborg och Skövde (hemma) är alla tre matcher TIK kunde ha vunnit men i stället blev det 0 poäng. Små marginaler och det har studsat en hel-del stolpe ut i år.

Ikväll spelar Torslanda hemma mot serietvåan IFK Uddevalla och har då chansen att gå om lokal-rivalen IFK Göteborg.

LÄS ÄVEN: Vart spelar Erik Svensson, nu när han lämnat Göteborg

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img