Mathias Etéus behöver ingen större presentation. 29 matcher i den blågula tröjan blev det för landslaget och IFK Göteborgs stjärna. Sedan karriären lades ner förra säsongen, så har Etéus hunnit blogga för Futsalmagasinet samt bli föreningsutvecklare i IFK Göteborg. Foto: IFK Göteborg

I mitten av januari stängs transferfönstret för dem svenska futsalklubbarna, och just nu letar sportcheferna efter den sista pusselbiten inför ett SFL-kval eller slutspel. Den sista pusselbiten kanske heter Erik Svensson, fd spelare i IFK Göteborg och svensk mästare.

Svensson har bytt Göteborg mot Stockholm, och hans flytt och ett eventuellt klubbbyte diskuterades i debutavsnittet av Stolpe In. Detta hade Mathias Etéus att säga:

– Han har pratat lite om det. Jag har frågat honom om det faktiskt och det skulle absolut kunna vara ett alternativ, och framförallt nu när han har flyttat till Stockholm så blir det ingen rivalitet på det sättet eller disrespect om man säger så. Det hade inte varit några konstigheter, säger Etéus om sin förre lagkamrat.

LÄS ÄVEN: Saknar SFL Norra vinnarskallar?

1 KOMMENTAR

Comments are closed.