Var hamnar Erik Svensson?

I mitten av januari stängs transferfönstret för dem svenska futsalklubbarna, och just nu letar sportcheferna efter den sista pusselbiten inför ett SFL-kval eller slutspel. Den sista pusselbiten kanske heter Erik Svensson, fd spelare i IFK Göteborg och svensk mästare.

Svensson har bytt Göteborg mot Stockholm, och hans flytt och ett eventuellt klubbbyte diskuterades i debutavsnittet av Stolpe In. Detta hade Mathias Etéus att säga:

– Han har pratat lite om det. Jag har frågat honom om det faktiskt och det skulle absolut kunna vara ett alternativ, och framförallt nu när han har flyttat till Stockholm så blir det ingen rivalitet på det sättet eller disrespect om man säger så. Det hade inte varit några konstigheter, säger Etéus om sin förre lagkamrat.

LÄS ÄVEN: Saknar SFL Norra vinnarskallar?

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img