Analys: Division 1 Norra Götaland

 

I Norra Götaland är det FC Diasporra och FC Lidköping United som gör upp om kvalplatsen till SFL. Lidköping har tagit full pott på sina fem matcher medan Diasporra har en förlust mot just Lidköping. Mycket talar för en helt avgörande match mellan lagen den 28 Januari i Uddevalla om seriesegern.

Bakom topplagen huserar Färgelanda IF och IFK Lindesberg med 6 respektive 3 poäng inspelade. Avhängda i serien utan några poäng hittar vi Vivalla Star IF. Örebro SK Söder drog sig ut sitt engagemang i serien på grund av spelarbrist.

Värt att notera är Lidköping Publiksnitt som ligger på imponerande 545 åskådare per match, även Färgelanda snittar över 100 personer per match

Skytteligan domineras av FC Diasporra där Liridon Kalludra leder med 20 mål tätt följd av Jeton Krasniqi 18mål, båda från Diasporra.

Läs även: Futsalmagasinets grundare David Gerd tackar alla läsare för i år

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img