Tack för i år – nu är vi störst i landet

Året börjar lida mot sitt slut, och så även Futsalmagasinets premiärår. Vilken resa det har varit, det här. Och ändå har resan knappt hunnit börja.

Jag ska försöka sammanfatta det fantastiska året 2016 för Futsalmagasinets räkning. Vad har hänt egentligen?

Frågan är snarare; vad har inte hänt? Jag startade sidan under början av året, och sedan dess har nog det mesta hänt.

Till att börja med arbetar nu en handfull riktigt duktiga skribenter med den här sidan. Det är ett gäng som verkligen visat mig och alla andra att det här är något de brinner för, och precis det engagemanget behövs för att ge sporten den mediabevakning den förtjänar. För det är det vi gör på Futsalmagasinet. Vi gör allt vi kan för att lyfta sporten med vårt redaktionella innehåll.

Sedan finns det en person som jag verkligen skulle vilja hylla när jag sammanfattar 2016. Futsalmagasinets redaktör, Krister Melin. Krister kom tidigt in i bilden, och har lagt otaliga timmar på att ge er läsare allt ni behöver. En väldigt stor del i sajtens framgångar. Även vår egen Tobias Coster hoppade tidigt på tåget, och har gjort ett makalöst jobb.

Utöver fantastiska skribenter har jag även fått in två riktigt duktiga bloggare. Två väldigt olika bloggare. Anders ”Futsaloraklet” Pettersson, med väldigt stort engagemang och utan någon rädsla för att kritisera och tycka. Jag tycker en sådan röst behövs, och det var väldigt många som saknade det innan Anders kom med på sajten.

Sedan blev det nyligen klart med den förre storspelaren Mathias Etéus som ny bloggare. Mathias tvingades lägga skorna på hyllan, på grund av långdragen skada. Med hans kunskaper likt få andra kommer ni läsare bjudas på härliga texter i hans blogg Etéus hörna.

Läsarskaran har även ökat enormt det senaste. Intresset för sajten genererar i skrivande stund över 100 000 sidvisningar i månaden. Vi vet att intresset för futsal är stort, och att det under de närmaste åren kommer att växa otroligt mycket. Nu ökar vi!

Futsalmagasinet har även fått igång sin egen podcast, Stolpe In. Mannen bakom det otroligt fina arbetet är Tobias Granberg, som också lägger ned mycket tid med arbetet inom futsalen. Killen med rösten som också förgyller sändningarna i Göteborg, när Torslanda och IFK Göteborg spelar.

Tack alla läsare runtom i landet som uppskattar vårt arbete. Fortsätt läs!


NU BEHÖVER JAG DIN HJÄLP! Vi skulle verkligen uppskatta om du kunde ta en minut av din tid till att hjälpa oss att utvecklas. Vi vill höra era synpunkter på vår hemsida och vårt arbete. Vad som helst. Vad är bra, och vad är mindre bra.

Skicka ett mail, långt som kort, till d[email protected].

Tack för i år. Vi ses 2017!

Gott nytt år!

David Gerd
Chefredaktör, Futsalmagasinet

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img