Passningsskicklig Dalslänning till SFL – kan bidra till slutspelsplats

1

Skoftebyn förstärker ytterligare inför de avgörande matcher i SFL södra. Nästa nyförvärv som presenterats av SFL-klubben, är 22-åriga Jonathan Helldén.

Jonathan vet jag från utomhus att han har väldigt bra spelförståelse och speluppfattning. Han kommer bli en förstärkning, men tyvärr har de inte så mycket tid att anpassa sig till denna säsong. Men hoppas såklart att han kan gå in och göra avtryck redan nu, säger Skoftebyns spelande tränare Daniel Andersson, till Futsalmagasinet.

Jonathan spelar för tillfället i division 2, för Vänersborgs IF, en seriekonkurrent till Skoftebyn i fotboll. Precis som en handfull andra spelare i Skoftebyns Futsal, så är nyförvärvet från Dalsland, som har fostrat många bra futsalspelare genom året.

Skoftebyn värvade före uppehållet Sabrija Jasarevic, men presenterades först igår, måndag. Fler förvärv väntas av klubben, som har åtta poäng upp till slutspelsplats.

LÄS ÄVEN: Eldsjälarna håller futsalen vid liv – ”Jag vill rikta en stor eloge till dem”

 

1 KOMMENTAR

Det går inte att kommentera på denna artikel.