Defensiv tekniker till Skoftebyn – lagom till slutspurten

Han har redan varit i spel för Skoftebyn i SFL i två matcher, men först nu har han presenterats för klubben. 21-åriga Sabrija Jasarevic är ett av fyra nyförvärv för tabell-fyran Skoftebyn.

Nyförvärvet presenteras som en defensiv tekniker som med fart och en fin vänsterfot kommer kunna hjälpa Skoftebyn de sista fem matcherna i serien. Laget behöver höja sig avsevärt de sista matcherna för att kunna nå en slutspelsplats, som man är åtta poäng ifrån i nuläget.

I mellandagarna vann laget anrika Trollhättan-turneringen Mellandagscupen. Före det förlust i SFL mot serieledarna Borås, på hemmaplan, med Sabrija i truppen, som annars fotboll i division 4-klubben IFK Trollhättan.

Det känns underbart, jag har alltid viljat spela så högt som möjligt. Jag vill hinna komma in i det så fort som möjligt innan nästa säsong. Futsal är ju en helt annan sport taktiskt och det är mycket att komma in i. Det ger en stor fördel att komma in i det redan nu och försöka bidra med så mycket som man kan, säger Jasarevic till futsalmagasinet.se

I veckan kommer SFL-laget presentera ytterliggare några nyförvärv, så håll ögonen öppna här för senaste nytt.

LÄS ÄVEN: Futsalmagasinets experter agerade förbundskapten för en dag och tog ut varsina landslags-femmor, är de helt ute och cyklar?

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img