Guld för Örebro i Motala

Örebro Futsal Club hade två futsal-lag igång i lördags. Dels det lag som vann borta mot mot Söder Futsal i SFL, men också ett lag som lirade slutspel i Motalacupen.

Till Motala åkte ett blandat lag med spelare från utvecklingslaget och lite mer rutinerade spelare som inte får så mycket speltid i SFL.

Väl i turneringen rullade Örebro på utan hejd. IFK Askersund och Borens IK besegrades med 3-1 respektive 4-0. Finalen mot AFK Linköping blev desto tuffare. 1-1 efter fulltid och lagen fick ta ut en spelare varje minut i förlängningen. Avgörandet kom två mot två, där Rabi Mourad dundrade in segermålet via den vänstra stolpen.

Det här är nästan så att får tårar i ögonen, det är så sjukt bra gjort av det här laget att jag fanimej ska nominera laget till bragdguldet, skriver Örebro FCs General Manager Ronny ”Pilen” Petterson på lagets hemsida.

LÄS ÄVEN: Publiken lyfte Eteus under hans tid som proffs

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img