ÖSK vann toppmötet – Falcaos slutspelsdröm i fara

Örebro SK fortsätter att övertyga efter juluppehållet. Efter segern mot Nacka Juniors förra helgen, följdes den upp med en ny trepoängare mot ett annat Stockholmslag, Falcao FC.

Örebros seger igår kväll puttar samtidigt Falcao längre ifrån slutspel. Nu har laget fem poäng upp till ÖSK ovanför strecket, med Norrköping Futsal Klubb däremellan på 15.

Onsdagens match började med en smäll. Örebros Dana Kuhi tryckte upp en försenad nyårsraket till en tidig ledning redan efter 58 sekunder. Falcao fick uppförsbacke när ÖSK gjorde 2-0, men kunde sedan reducera i Botkyrkahallen. Men trots detta var det Örebros kväll, laget skapade flest målchanser. Anel Coralic kunde bockas av för ytterligare två kassar i matchen, vilket tar upp honom till en tredjeplats i skytteligan.

På söndag väntar den stora ödesmatchen för Falcao, som ställs mot Norrköping på bortaplan. Skulle hemmalaget vinna, så är Stockholmslaget helt borta från kampen om slutspel. ÖSK möter Söder Futsal samma dag och går en kamp mot lokalrivalen ÖFC om förstaplatsen i tabellen.

Matchfakta:

Falcao FC Stockholm – Örebro SK Futsal 1-3

Målskyttar, Falcao: Ingen uppgift

Målskyttar, Örebro: Anel Coralic 2, Dana Kuhi

LÄS ÄVEN: Stjärnan lämnar futsalen – för att bli fotbollsproffs

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img