Analys: Norrland – IFK Åkullsjön sopar banan med motståndarna

Damernas Norrlands serie är en jämn historia, om man bortser från serieledarna IFK Åkullsjön. Jumbon Gimonäs UIF har fortfarande en liten chans att sluta på andraplats som Betsele IF nu innehar, med två matcher kvar att spela. Även trean Domsjö IF har två återstående matcher innan fyrlagsserien är färdigspelad.

Serieledarna och redan klara seriesegrarna, Åkullsjön har gått fem matcher utan att tappa en poäng. En match återstår för dem, mot nuvarande trean Domsjö.

Det har även varit en målsnål serie. De tre lagen under IFK har gjort 11 mål framåt var och även följts åt i defensiven, med 16, 17 respektive 21 insläppta mål. Bara Norrlands-mästarna IFK Åkullsjön sticker ut med 31-10 i målskillnad.

LÄS ÄVEN: Landslagsstjärnan lägger futsalskorna på hyllan – för fotbollen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img