Täfteås senaste nyförvärv: ”Kreativ och finurlig”

Han är bara 18-år men redan en ledare och klok i sitt spel. Albin Almqvist är klar för Täfteå, som ligger illa till i SFL Norra. Senast blev det förlust mot nästjumbon Linköping, som gjorde att Norrlänningarna puttades ner till jumboplatsen.

Nu kan räddningen var klar. Fotbollsfostrad i Umeå FC och en duktig futsalspelare med starka defensiva kvaliteter men med kreativitet och finurlighet i offensiven. Albin har tränat med laget sedan i höstas och är redo att bidra redan till helgen, hemma mot tabell-femman Nacka Juniors.

– Albin kan bli en mycket viktigt pusselbit i slutspurten. Albin kommer bidra med lugn och trygghet med bollen, är trots sin ringa ålder, säger tränaren Magnus Lönnberg på klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Futsalmagasinet analyserar Norrlands-serien, där IFK dominerar

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img