Han är bara 18-år men redan en ledare och klok i sitt spel. Albin Almqvist är klar för Täfteå, som ligger illa till i SFL Norra. Senast blev det förlust mot nästjumbon Linköping, som gjorde att Norrlänningarna puttades ner till jumboplatsen.

Nu kan räddningen var klar. Fotbollsfostrad i Umeå FC och en duktig futsalspelare med starka defensiva kvaliteter men med kreativitet och finurlighet i offensiven. Albin har tränat med laget sedan i höstas och är redo att bidra redan till helgen, hemma mot tabell-femman Nacka Juniors.

– Albin kan bli en mycket viktigt pusselbit i slutspurten. Albin kommer bidra med lugn och trygghet med bollen, är trots sin ringa ålder, säger tränaren Magnus Lönnberg på klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Futsalmagasinet analyserar Norrlands-serien, där IFK dominerar

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.