Efter storsegern – Lidköping ny serieledare

Division 1 Norra Götaland är inne på sin slutspurt där seriesegern står mellan FC Lidköping United och FC Diaspora. Inför lördagens match mot IFK Lindesberg så hade Lidköping lika många poäng som Diaspora, fast med en match mindre spelad.

Lidköping inleder matchen piggt och kontrollerat där Lindesberg får koncentrera sig på försvarspel, något som dem är framgångsrika med. I den sjunde minuten lyckas dock Kristijan Nikolla få hål på Lindesbergsförsvaret till dem 498 åskådarnas glädje.

Efter målet fortsätter Lidköping att mala på och kan gå till paus med en behaglig ledning.

Foto: Krister Melin. Spelarna i Lidköping fick fira många gånger.

I andra halvlek fortsätter hemmalaget att föra spelet och laget hinner göra fyra mål samt bjuda på ett innan domaren blåser av matchen. Segern för Lidköping innebär att laget är ny serieetta, med tre poäng ner till FC Diaspora.

Matchfakta:

FC Lidköping United – IFK Lindesberg 7-1(3-0)

Målskyttar, FC Lidköping United: Kristijan Nikolla 2, Egzon Restelica, Gabrijel Matanovic, Aleksandar Tasevski, Husam Abdulhadi, Aman Daniel

Målskyttar, IFK Lindesberg: Flamur Ahmeti

LÄS ÄVEN: Futsalorkalet vill att SvFF ska vakna

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img