Skövde United skrällde i Borås

Redan slutspelsklara Borås AIK tog emot jumbolaget Skövde United under söndagskvällen.
Många trodde i förhand på en klar seger för Borås. Det skulle visa sig att man skulle få stora problem mot defensivt starka Skövde i en match som slutade 3-3.

I matchen mot Skövde så hade hemmalaget en ledning med 2-0 men Skövde kunde reducera, kvittera och ta ledning med 2-3 efter ett drömmål av Bilos Yonakhir.
Då trodde många i Boråshallen att matchen var avgjord men hemmalaget ville annat och kvitterade med någon minut kvar av matchen efter mål av Younes Raisi.

Futsalmagasinet fick ett kort snack med Skövdes Bilos Yonakhir direkt efter slutsignalen, och så här säger han om matchen:

– Vi gör en helt okej match idag tycker jag, vi lägger stort fokus på vårt försvarsspel för att sedan gå på kontringar. Vi har ändrat lite i vårt spelsystem ifrån dem senaste matcherna och idag kändes det mycket bättre än tidigare. Synd bara att vi inte kunde ta med alla tre poäng med oss hem till Skövde.

Hur ser ni på avslutningen nu, fixar ni kvalplats?

– Det tror jag absolut vi kan göra. Kommer bli tufft men ingenting är omöjligt.
Vi möter ju Mellerud i nästa omgång på hemmaplan som ligger just nu på kvalplatsen med två poäng före oss. Då är det bara vinst som gäller.

Matchfakta

SFL Södra

Borås AIK-Skövde United 3-3 (2-0)

Målskyttar, Borås: Younes Raisi 2, Hoshiyar Solaimani.

Målskyttar, Skövde United: Ninos Gewargis, Rodi Abraham, Bilos Yonakhir.

LÄS ÄVEN: Senad Berisha trivs i sin nya klubb 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img