Stolpe In med Tobias BW Granberg & Gäster

I veckans Stolpe In diskuterar vi bland annat den kontroversiella landslagsuttagningen som skapat lite rabalder i futsalssverige. Vi avverkar också SFL-kvalet, ÖFC, hur vi tror det kommer gå för Sverige i Gibraltar med mera.

Programledare är som vanligt Tobias BW Granberg. Medverkande gäster är David Gerd, Ansvarig Utgivare för Futsalmagasinet, Fredrik Honken Holmqvist, idrottsansvarig ÖSK Fotboll Ungdom och Krister Melin, guru.

För åsikter, kommentarer eller önskade ämnen i nästa podd, @bwgranberg på twitter eller tobias.granberg@futsalmagasinet.se. Ni kan även nå David och Krister via deras förnamn.efternamn@futsalmagasinet.se.

Vad tycker du om landslagsuttagningen? Vilka hade du velat ha med? Vilka skulle petas? Vilka kommer ta andra slutspelsplatsen i SFL Norra? Vilka vinner respektive semifinal? Vilka vinner SM-guldet? Kommentera gärna!

Lyssna även på Avsnitt 1, 2, 4

 

2 KOMMENTARER

Comments are closed.