Gult kort till Svenska Fotbollsförbundet i Stolpe In Avsnitt 4!

Stolpe In är tillbaka, där vi bland annat delar ut ett gult kort till Svenska Fotbollsförbundet. Detta då ingen information om kvalet kan hittas och matchrapporteringen är undermålig enligt medverkande.

Stolpe In är tillbaka och avsnittet i fråga spelades in förra onsdagen. I detta avsnittet snackar vi Söderhamn som får storstryk i Division 1 Norra Svealand, hur Lidköping lyckas locka publik och sponsorer, SFL Norra/Södra samt vad vi vill se i framtidens futsalföreningar.

Denna gång gästas jag av nykomlingen Amir Avdic, samt de trogna parhästarna Krister Melin och Mathias Etéus. Som vanligt, har ni feedback eller liknande, är det våra fö[email protected] som gäller, t.ex. [email protected].

Lyssna även på våra andra avsnitt, här är det första, de andra kommer läggas ut på Youtube!

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img