”En självklarhet att det ska erbjudas odds i futsalen”

Lagom till SM-slutspelet lanserar sajten Coolbet.com odds på matcherna. Futsalmagasinet fick sig ett snack med sajtens oddssättare.

– Vi tycker att det är en självklarhet att det ska erbjudas odds inom futsalen. Det är en väldigt växande sport. Kan det erbjudas låga divisioner i andra sporter, så ska man ju även kunna ha futsalen.

Hur tänker man när man sätter oddsen på matcherna?

– Man funderar lite på hur många gånger av tio till exempel IFK vinner i Örebro, sedan ger det sig självt om man säger så. Jag känner mig osäker, men det är så det går till. Man tittar lite på hur de har spelat tidigare också. Sedan tror jag ju också att den södra serien är starkare.

ANNONS: Här hittar du oddsen för SM-slutspelet

Han berättar vidare att de naturligtvis även kommer att erbjuda odds på returmötena, och även finalen i Helsingborg den 4 mars. Även till nästa säsong är han ganska säker på att det från start kommer att finnas tillgängligt.

– Ja, det är jag relativt säker på att vi ska göra. Det är ingen chef som bett mig göra det här till i år. Jag sitter och jobbar härifrån, och det är ju ett stort intresse som har lett in på det.

Han fortsätter:

– Och förmodligen kan vi öka antalet spelformer till nästa säsong. Till exempel; “Gör Robert Bagger mål”, och så vidare. Då behöver man bli mer påläst, och det är jag inte nu. Finns det intresse, så kommer det av sig självt.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img