Julklappstips från Målvaktens.se

Här kommer julklappstips från Målvaktens.se – där det alltid är fri frakt och snabba leveranser. Det tillsammans med att leverera produkter av högsta kvalitet är grundpelarna på Målvaktens.se.

Målvaktens.se är för målvakter – av målvakter. En e-handelssida som finns till för målvaktens bästa.

Inför julen finns här nu två perfekta julklappstips från Målvaktens.se:

Personligt tryck på dina handskar

Tryck ditt eget, eller någon annans, namn på dina målvaktshandskar. Eller varför inte ett smeknamn eller favoritnumret? Valet är ditt. Ett extra bra tillfälle är att beställa ditt par målvaktshandskar med tryck nu innan jul – för om du lägger din beställning innan 18 december bjuder Målvaktens.se på trycket!

Presentkort

Inte är det lätt att veta vad någon i din familj, ditt lag eller en kollega är ute efter på Målvaktens.se. Då kan du köpa ett presentkort – så får den personen sedan använda pengarna till vad den personen behagar. Ladda presentkortet med valfri summa (minst 400 kronor) – och sedan kan du till och med ställa in ett datum som det digitala presentkortet når mottagaren.

Två julklappstips från Målvaktens.se i juletider – levererade på Futsalmagasinet.se.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img