Seppälä: ”Jag vet hur vi ska slå Uddevalla”

Det var inte bara Victor Huerta, Mikael Alfredsson och Angelo Vega som hade huvudrollen i den presskonferens som ÖSK Futsal arrangerade efter första semifinalen. Även Mikko Seppälä som var avstängd, fick några minuter med pressen.

ANNONS: Här hittar du oddsen för SM-slutspelet

Mikko Seppälä. Foto: Krister Melin

Hur var det att följa matchen från läktaren?

– Det var bedrövlig men man får skylla på sig själv. Det är mitt fel att jag var där men jag tyckte att matchen hade ett högt tempo. Uddevalla var starka och vi saknade en nyckelspelare i Pajtim Abazi som brukar vinna dueller, säger Seppälä och fortsätter:

 

– Det bästa med den här matchen är att jag vet hur vi ska slå dem nästa vecka för jag har sett hela matchen från läktarplatsen. Det är bättre att se därifrån än från tränarbänken.

LÄS ÄVEN: Detta sas på ÖSK:s presskonferens

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img