Stort hjärta i Jokkmokk

Få kan ha missat mötet mellan Jokkmokk och Djurgården, som sändes av Jokkmokk Live på Facebook med över 400 tittare! Djurgården hade blivit välkomnade av jojk och en massa kärlek från ett Jokkmokk som verkar ha gått och blivit futsalgalna.

Östra Skolans Sporthall var fylld till bredden. De åskådare som inte fick plats satte sig i fiket eller gick till det samiska museet som fick smälla upp sina dörrar så alla som ville se kunde det. Noterbart är att det inte var Jokkmokkbor som var intresserade utan i chatten kunde diverse SFL-tränare från norra och södra serien ses samt tittare ända från Australien!

En tittare som stack ut i mängden var Johanna Sandström, som kunde ses ivrigt påhejande på sitt Jokkmokk.

Många uppmärksammade Johanna, där hon både fick ris och ros. Futsalmagasinet älskade Johannas entusiasm för futsal och sitt Jokkmokk så vi tog kontakt med henne för att få hennes analys av matchen.

ANNONS: Här hittar du oddsen för SM-slutspelet

Bild: Privat

Först, vem är du?

– Johanna Sandström från Jokkmokk.

Vad tycker du om matchen?

– Jag tyckte de (Jokkmokk) öppnade bra, men tappade matchen sedan.

Du kunde ses livligt påhejande på ditt Jokkmokk, även när det var några sekunder kvar och Jokkmokk låg under. Var kommer all din energi och kärlek från?

– Jag kände bara att dom behövde lite pepp å kärlek i kommentarsfältet. Klart vi Jokkmokkare hejar på Jokkmokk. Kärleken och energin kommer från Jokkmokk! ❤

Kommer du se returen i Stockholm?

– Jag kommer tyvärr inte vara på plats i Stockholm, men tänker heja på hemifrån, som den supportern jag är.

Är det något mer du vill säga?

– Krya på dig Mone!

Mone Larsson alltså, spelare från Jokkmokk som är född 1993. Han spelade hela säsongen utomhus med Jokkmokk, där han bott sedan han var liten. Precis innan futsalsäsongen fick han beskedet att han hade en tumör i huvudet. Detta har lett till att han åkt in och ut från sjukhuset. En otroligt bra spelare med ett formidabelt tillslag som definitivt hade varit ett tillskott för Jokkmokk. Även ödmjuk och omtyckt.

Vi tackar Johanna för hennes kommentarer och ser fram emot hennes entusiasm i kommentatorsfältet framöver! Vi från Futsalmagasinet vill också önska Mone all lycka till, vi längtar efter att få se dig på futsalplanen!

LÄS ÄVEN: Djurgården anmäler sig till SFL

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img