Årets idrottsprestation

Det är organisationen Uddevalla Näringsliv som uppmärksammar årets idrottsprestation 2016, där de nominerade har någon Uddevallakoppling.

IFK Uddevalla Futsal är nominerade för sina prestationer under 2016 där man bland annat tog ett silver i finalen mot IFK Göteborg. Dessutom gick man starkt i SFL Södra hela hösten, vilket även har bidragit till nomineringen.

Vi på Futsalmagasinet vill givetvis stötta Svensk Futsal och vädjar därför er att gå in och rösta på Uddevalla, så de vinner hela sjuttaballongen! Hur röstar man då? Surfa dig in på Uddevalla Näringslivs hemsida och lämna din röst digitalt.

Observera att Uddevalla är kandidat tre. Du kan också SMS-rösta, det gör du genom att skicka ett SMS till nummer 72550. Skriv följande text ”uaidrottsgala rosta 3” för att rösta på IFK Uddevalla Futsal.

En SMS-röst kostar som ett vanligt SMS, där bara en röst per telefonnummer räknas.

Röstningen på webben avslutas 23.59, den 15:e Mars, medan du kan SMS-rösta tills den 16:e, en bit in på Idrottsgalan som Uddevalla Näringsliv arrangerar.

LÄS ÄVEN: ”Vi är otroligt nöjda”

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img