El Café Del Futsal con Moncada y Etéus

0
Foto: IFK Göteborg. Mathias Eteus, Erik Svensson och Dan Mönell

Denna veckans gäst är en ikon inom svensk futsal. Han började sin karriär som fotbollsspelare i IFK Göteborg. Efter en säsong som ungdomsspelare i a-laget flyttade han till Trollhättan, där superettanresan började.

Det blev 47 matcher i superettan och åtta mål. Inom futsal har han spelat med IFK Göteborg, vunnit tre SM-guld, spelat ute i Europa samt spelat 29 landskamper för Sverige där tolv mål blev hans personliga rekord.

Han är en krävande kille, många kan uppleva honom som gnällig, dock är han bara en stor vinnarskalle. En riktig ledare som både klubb och landslag saknar än idag efter hans plötsliga avslut som aktiv spelare på grund av en skada.

Idag snackar vi om kost, idrottspsykologi, IFK Göteborg, Landslaget och lite annat. Häng med och drick kaffe med oss på tåget.