Örebrostjärnan klar för provspel i Thailand

Kristian Legiec och Robin Armandt har gjort det. Nu är det Senad Berishas tur att testa vingarna utomlands. I juni åker Örebro FC:s notoriske målskytt iväg till Thailand för två veckors provspel i en icke namngiven klubb:

– Jag får inte gå ut med vilken klubb det handlar om än, men det är en bra klubb i högstaligan. Det blir ett äventyr att åka dit, jag åker på vinst och förlust, det är en dröm som går i uppfyllelse, säger Berisha till Nerikes Allehanda.

Foto: Krister Melin

Berisha berättar även att hans tränare och mentor Leif Järnkvist hjälpte till att ordna provspelet:

– Jag frågade Leif om hur futsalen var i Thailand, och sedan har det vuxit mer och mer. Vi började följa vissa lag, och han hjälpte mig att ta fram en futsal-cv med en massa klipp när jag spelar, och nu har vi fått napp hos den här klubben, säger Berisha och fortsätter:

– Leif kommer att åka med och vara med under hela provspelet. Det känns lite pirrigt, men jag ska åka dit och bara göra det jag är bra på, vara mig själv och vara ödmjuk och hoppas att det går bra. Det ska bli spännande att se hur man ligger till jämfört med de andra spelarna.

– Om jag skulle få ett erbjudande är jag redo att prova vingarna. Det är en dröm för mig att spela futsal utomlands, och jag är redo att ta chansen nu, avslutar han.

LÄS ÄVEN: Torslanda värvar och förlänger

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img