KLART: Han blir tränare för IFK Uddevalla Futsals damlag

Nyligen stod det klart att de regerande mästarna IFK Uddevalla Futsal valt att starta upp ett damlag, vilket du kan läsa mer om här.

Ett flertal spelare hade då gett tummen upp för spel i det nya laget, och Sandra Bagger var en av dem. Då var dock ännu ingen tränare klar, men nu verkar även den biten vara löst.

Det blir herrlagets tränare/assisterande tränare Lalo Rojas som kommer att ha huvudansvaret för damlaget. Så här säger han om sitt nya uppdrag till IFK:s Facebook-sida.

– Det här kommer att bli väldigt spännande. Det är ett sjukt roligt projekt som kommer att startas och jag ser fram emot detta och hoppas att det ska leda fram till något bra.

Under de senaste två säsongerna har han kamperat ihop med Mikael Alfredsson, vilket har gett honom en hel del nyttig erfarenhet.

– Jag har lärt mig en hel del under de här två åren och det hoppas jag ska kunna innebära mycket positivt för damerna. Sedan har jag ju under mina år som tränare sett flera av de här tjejerna som vill ge futsalen en chans.

LÄS ÄVEN: Här är laget som sätter igång med försäsongsträningen redan nu

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img