Missa inte chansen att bli bäst i Sverige!

Tidigare i våras kunde vi avslöja att Svenska Fotbollförbundet introducerar damserier till nästa säsong, genom en inbjudning till en Regional Futsalliga. Efter ett seriespel väntar kvartsfinal, semifinal och final. Slutspelet spelas som en bäst av en, där det högst rankade laget har hemmaplansfördel. Detta betyder alltså att man inte kan nå SM via DM-spel som tidigare. Vill man därför vara med och slåss om titeln Sveriges bästa damlag är det genom Regionala Futsalligan som gäller.

Detta är ett av de första stegen för att gå mot en nationell seriepyramid på damsidan. Så vill ditt lag ha chansen att kunna titulera sig Sveriges bästa damlag i futsal är det via anmälningslänken http://fogis.se/anmalanregionalafutsalligan som gäller. Så ta chansen och se om ditt lag kan bryta Lindahls svit på två raka SM-guld! Anmäl dig senaste den 15:e augusti.

För mer information, kolla förbundets nyhet och de anmälningsuppgifterna som finns där.

LÄS ÄVEN: Stor sillygenomgång

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img