KLART: Mer talang till ÖSK

Örebro SK slutade tvåa förra säsongen i SFL Norra och blev utslagna i semifinalen mot Uddevalla. Med Mikko Seppälä och Victor Huerta vid rodret gör man nu en storartad satsning där man endast skall satsa på spelare som väljer futsalen först.

Som i ett led i detta förlänger man med talangen Ergin Bajrami. Ergin, som endast är 20 år gammal spås ha en lovande karriär och har enligt tränare Mikko Seppälä kunskaper för att bli en stjärna i SFL. Vidare säger Victor Huerta att Bajrami är en ung kille med stor potential, en bolltrollare med målnäsa som vill satsa och lära sig futsal.

Ergin Bajrami får nu en hel säsong med tränarduon Seppälä/Huerta, där han tillsammans med Almin Masic (18 år) kommer utge en mycket spännande duo inför framtiden.

Ordförande Johan Ivhall om förlängningen:

– Kul att Ergin vill köra vidare med oss. Nu får han en hel säsong med Mikko och Victor som tränare, så han har gott om tid att visa upp sig. Bajrami är en av våra unga intressanta spelare som vi skall indoktrinera futsal i. En bra avslutare som kan bli giftig till hösten.

LÄS ÄVEN: Borås glädjebesked

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img