Norrköping testar spelare från Dinamo Zagreb

På måndagsmorgonen landade han på Landvetters flygplats. Daniel Matković från Dinamo Zagreb är just nu på Östgötaslätten för att testa sina vingar i Norrköping FK som förra säsongen slutade nia i SFL.

Det är Norrköpings Tidningar som stod för nyheten om den kroatiska spelaren som Norrköping har fått in för provspel.

MISSA INTE: Han blir sportchef i IFK Göteborg

Muffe Bajraktarevic, klubbchef berättade för NT att han ursprungligen frågade förbundskaptenen Matija Dulvat om han kände till spelare som var intresserade av ett utlandsäventyr, varpå Dulvat tipsade om Matković som är från samma klubb som Dulvat.

Norrköping går just nu in i en intensiv fas där de kommer att spela tre träningsmatcher inom loppet av en vecka där man möter Borås AIK, ÖSK Futsal och Örebro FC, där den kroatiske provspelaren kommer att vara med.

Han ska få känna på oss och vi ska känna på honom. Sen tar vi en diskussion därefter. Men vår förhoppning är att Daniel ska vara en duktig spelare och att han sen vill vara kvar, säger bland annat Muffe Bajraktararevic.

LÄS ÄVEN: Hon blir ny tränare i GAIS Futsal

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img