Landslagskaptenen förlänger med Blåvitt: ”Stor respekt från övriga spelare”

IFK Göteborg Futsal hade en mindre lyckad säsong förra året. Efter två raka SM-guld missade de tidigt chansen till slutspel.

Lagkaptenen Nicklas Asp beskrev det som att suget inte fanns.

– Vi var inte lika hungriga i år och det syntes ibland på träningarna. Sen har vi haft en del press på oss. Vi klev in i säsongen som storfavoriter och levde inte upp till det. Som lag kunde vi inte hantera den pressen. Att vi misslyckas den här säsongen är till följden av flera olika orsaker, sa han till Magasinet Match.

Nu är han dock klar för en fortsättning i den anrika klubben, och sportchefen Mathias Etéus är mycket nöjd.

– Jag är otroligt glad att Nicklas valt att satsa vidare ytterligare en säsong med oss. Han kommer ha en viktig uppgift. Med sin kunskap, erfarenhet, rutin och respekt från övriga spelare är Nicklas en oerhört viktig både på och utanför utanför planen. 44 landskamper i bagaget och flertalet internationella matcher med klubblaget, Nicklas besitter otroligt mycket kunskap som är ovärderlig för klubben, säger han till klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Så lottades IFK Uddevalla i Europakvalet

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img