Regensburg nollade FC Encamp

Under torsdagseftermiddagen inledde FC Encamp från Andorra och tyska Regensburg den andra omgången i Grupp D i UEFA Futsal Cup, och det är det tyska laget som inleder piggast med ett bollförande spel som trycker tillbaka ett försvarande Encamp, hela första halvlek genom. Flera avslut utifrån från Regensburg som dock inte hittar nätet.

Det försvarande Encamp får knappt låna boll och när de väl lyckas med det, så slår de bort den i panik alternativt satsar på en kontring som inte leder någonstans. Med ungefär tre minuter kvar paus trillar ettan och tvåan in för tyskarna vilket står sig till paus.

LÄS ÄVEN: Se alla mål från IFK Uddevallas segermatch

I andra halvlek fortsätter Regensburg att spela ut ett tröttkört Encamp med en identisk matchbild som i första halvlek. Med ungefär 11 minuter kvar utökar tyskarna sin ledning genom Andre Caro. Matchen blir tillslut 5-0 till Regensburg och segern gör att laget är en ny gruppetta.

Matchfakta

FC Encamp – SSV Jahn 1889 Regensburg 0-5 (0-2)

Målskyttar, Regensburg: Guilherme, Alemão 2, Andre Caro, Andrezinho

LÄS ÄVEN: Svensk domare uttagen till UEFA Futsal Cup

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img