KLART: Ängel till makrillarna

GAIS är åter uppe i SFL, där man bland annat kommer bjuda sina fans på ett ordentligt derby mot konkurrenten IFK Göteborg. Just en spelare från IFK Göteborg gör nu ”den förbjudna” övergången från en konkurrent till en annan, nämligen Haidar Bejan.

Mathias Etéus, IFK Göteborg Futsal kommenterar:

– Vi i IFK Göteborg Futsal är glada över att Haidar fortsätter spela futsal med GAIS. Haidar är en duktig spelare med bra teknik och en fin vänsterfot som jag tror kommer att utvecklas ännu mer i sin nya miljö. Det är positivt att spelare kan byta mellan GAIS och IFK Göteborg vilket tyder på ömsesidig respekt. Alliansen är på uppsving och en övergång mellan klubbarna tyder på att samarbetet och relationen mellan klubbarna är bra. Jag och Patrik (Persson) har haft en öppen och tydlig dialog från början i Haidars fall vilket har uppskattats från båda håll. Vi i IFK Göteborg Futsal önskar Haidar lycka till i sin nya klubb.

LÄS ÄVEN: Brasilianare till ÖSK

Patrik Persson fyller på:

– Kan bara stämma in i föregående talare, känns mycket spännande att få in Haidar i truppen nu när SFL snart närmar sig.

Två mål blev det för Bejan föregående säsong i IFK Göteborg, återstår hur många vi får se i den grönsvarta tröjan.

LÄS ÄVEN: Ny hemmaplan för Lindahl

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img