Örebro håller öppna träningar

Har du drömt om att få spela i SFL och i futsalstaden Örebro? Då har du chansen att förverkliga drömmen.

Örebro Futsal Club som förra säsongen var ett hårstrå från SM-finalen laddar nu om för nya utmaningar i SFL Norra. General managern Ronny ”Pilen” Petterssons har kommit en bra bit i sitt lagbygge och just nu återstår det 2-3 platser innan truppen är spikad.

LÄS ÄVEN: Nacka och Söder anordnar provträningar

För att hitta guldkornen så har ÖFC på sin Facebook-sida annonserat att de kommer att ha öppna träningar vid fyra tillfällen under september, nämligen onsdagar och torsdagar vecka 38 och 39. Plats är Idrottshuset och träningstid är mellan 19.00-20.30. Kontakt hittar du nedan.

Kontakt: Leif Järnkvist

Telefon: 076-5511258

Ta chansen. Kanske det är just du som blir lagkamrat med Senad Berisha och Dildar Caliskan.

LÄS ÄVEN: Finland vann historisk match

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img